Over mij

Negentien jaar was ik toen ik voor het eerst een Pastelaria (Pastela wattes? – Bakkerijtje) binnenliep in de Algarve. Onder de indruk van een vitrine vol heerlijke gebakjes, wist ik het zeker: dit ga ik later doen als ik groot ben.

Later werd maar liefst 16 jaren en drie kinderen verder. Maar je bent nooit te oud om je dromen te realiseren toch?

Dagelijkse boodschappen werden verruild voor tripjes naar de supermarkt met boter , bloem en eieren hoog op het lijstje. Ook mijn taartbakmaakvormbenodigheden-collectie groeide de keukenkastjes van mijn toen niet al te grote keuken uit. Geen schoenentic, maar een vrouw met tic voor taartspullen zeggen we dan.

Waar het begon als bakken voor een ander, niemand wordt natuurlijk slank van taart eten, is het uitgegroeid tot mijn bedrijf Cupacake.

Geen educatieve achtergrond en geen voorkennis, maar wel doen waar ik gelukkig van word: mensen blijmaken met een mooie taart.

Lezend, kijkend, lerend en proberend met het motto van Pippi in mijn hoofd: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’, ontstaan de mooiste creaties. Welke taart staat er op jou te wachten?