Themataarten

Van Paw patrol tot Frozen en van een échte mannentaart tot een themataart voor een vrijgezellenfeestje. Cupacake maakt themataarten voor elke gelegenheid.

Onze classic

De themataarten zijn gemaakt van een heerlijke vanille biscuit gevuld met mascarpone chantilly creme,
swiss merenque botercreme en verse aardbeien. Liever wat zoeter? Dan doen we er toch gewoon verse aarbeienjam in! Of framboos of abrikoos of gemixt of …..

Mascarpone Chantilly?

Ja! Mascerpone Chantilly! Tijdens een groot feest op Kasteel van Chantilly in 1671 introduceerde François Vatel de Crème Chantilly, een geslagen room die nu in het Nederlands bekendstaat als “slagroom” in de opgeklopte vorm. Aan deze crème is dan wel wat vanille toegevoegd. We doen er gewoon nog wat mascarpone bij en klaar is Kees, of Manou…

Dripje erop?

Wil je een drip op je taart? Drip? Ja drip! Het kan in alle kleuren en is meestal van chocolade met slagroom gemaakt. Klinkt heerlijk toch?

Ik lust echt geen

Dan doen we dat er toch gewoon niet in! Vul het in bij het opmerkingen veld tijdens het bestellen, dan hou ik hier rekening mee.

Mag het ietsjes anders zijn?

Natuurlijk! We kunnen alles aanpassen! Neem contact, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Ik droom van…

Dromen zijn om waar te maken! Ik ben geen toverfee, maar wel een goede bakster. Neem contact op voor jouw ultieme taart.

Ik zag bij iemand deze taart…

Natuurlijk kan ik dichtbij je wensen komen wanneer er een voorbeeld taart wordt aangeleverd. Realiseer je alleen dat iedere bakker uniek is in style. Een exacte kopie zal het niet worden. Maar hoe leuk is het dat je taart helemaal speciaal voor jou gemaakt is!